Despre mine

Hello, eu sunt Irina.

Cred în călătorii planificate minuțios, dar și în cele spontane, cu hoinăreală pe străduțe necunoscute și cu multe poze. Cred în prima mușcătură dintr-un prânz divin din orașul acela nou, așteptat prea mult.

Cred în introspecție și în self love. Cred că e ok să fii vulnerabil și real, atât față de tine, cât și față de ceilalți. Cred în susținere și entuziasm, că hate e deja prea mult.

Dacă și tu crezi la fel, mă super bucur să te cunosc! 🙂

Poate te întrebi ce vei găsi aici, pe blogul ăsta, care există pentru că mi-l imaginam de prea multă vreme și, într-un final, m-am apucat de treabă. Păi, găsești așa:

Energia aia bună venită fix când ai nevoie de motivație.

Câteva cuvinte care ajung exact acolo unde trebuie, no bullshit.

O recomandare demnă de pus pe listă, sub forma unui paragraf super entuziasmat în care ridic în slăvi burgerul ăla vegetarian pe care l-am pozat din toate unghiurile posibile, ca să-ți arăt cât de mișto e și de ce merită să străbați tot orașul pentru el.

Tips pentru călătorii cât mai dese și off the beaten track. Niște romgleză, niște cuvinte mai puțin pretențioase și pasiune cât cuprinde.

So, fie că urmează să călătorești undeva și ai nevoie de inspirație, cauți informații utile despre locuri veggie friendly unde poți mânca în vacanță sau, pur și simplu, ai nevoie de o porție de good vibes, te aștept.